7:20 PM

:: my first day consuming USANA

hari nih first day aku consume the usana essentials, biomega, polY C and viSioneX..
hopefully it works for me !!





Cara aku makan :




-->Essentials (3 capsules ) x 2 = 6 bijiK capsules (capsules dier agak besaR punya)

-->PolY C ( sebijiK)

-->BioMega (2 BijiK pun besar punya) shining lagi

-->VisIOneX (2 BijiK)






Sebelum nih aku makan VitaHealth tuk mata rega after 20% diskaun it's about RM70+ tapi recommended makan 1-2 capsules twice daily..but after a month aku consume..belum nmpk perubahan lagik..mata still not in my fully satisfaction..so bermula hari nih aku nak test pulak visionex for a month..mana tau berkesan or it just sama jer..have to be honest lah pada dirIk sendiri..so target aku spec free macam dr zainudin (top2 leader usana)

0 comments: