6:45 AM

Tips untuk mendidik Anak Genius

Lately I came across reading a book written by Hamidah Sulaiman and Farrah Dina Yusop on their book titled “Mendidik Anak Genius”. Overall, the content is good, the writer managed to discuss thoroughly on how to train our children to be a genius from infants till 4 years and above.

Tapi of course, nak educate our children nih mesti bermula dari alam rahim lagi, baca al-quran, jaga peribadi, emosi, dan bagi saya paling penting adalah pemakanan yang sihat, :no junk food please: dan rajin2lah berckp dgn baby, ckplah “baby nih bijak nih”, “baby ummi nnt soleh nih” ;P

So, kat sini saya summarizedlah what I read

Baby (from birth—>6month)
1. Buat aktiviti yg blh ransang 5 deria utama, make sure ada eye contact,make sure give respons (eg kalau baby gelak,kita pun kenalah gelak sama, thee hee heee)

2. Biarkan baby explore their punya body, jgnlah asik dukung jer, letak kat lantai, biar dia explore kaki dia, tgn dia etc, try geletek dia.

3. Kalu baby dah cecah umur 4 bulan lebih, try introduce dier dgn variety of objects (eg, kain kesat, kain lembut etc) sebab time nih dier dah boleh pegang dah.

4. Kasi baby mainan bunyi, macam itik yang bila tekan bunyi tu.

5. Kemdian try kasik object in any shapes, (empat segi, bulat etc)

Baby (6 month—>1 thn)
1. Cuba kasik mainan yang berbunyi, cth dram

2. Main sorok-sorok and watch reaction dia

Then dalam buku ni pun ada describe dengan detail aktiviti-aktiviti yang boleh merangsang anak..worth reading lah orang kata..

Until then see ya!

7:40 PM

New Biomega III Plus for grab


Usana Biomega III Plus



:: new Upgrade for a better great nutrition !!!

Q: Apa kelebihan BiOmega yang baru ini dengan yang lama?
A: BIOMEGA yang baru ini mengandungi 100 IU vitamin D dalam hanya 1 kapSul (wOw!). Ia juga mengandungi lemak lemon untuk mengurangkan rasa hanyir iKan


Q: Kenapa vitamin D ditambah dalam BiOmega ini?
A: Vitamin ini sebenarnya terkandung dalam pola makanan yang tertentu dan sebenarnya boleh dihasilkan oleh tubuh kita sendiri melalui pancaran sinar matahari. Tahap pencaran sinar matahari dan pilihan diet, itu semua mempengaruhi kandungan Vitamin D dalam badan kita. Pakar kesihatan sekarang mempercayai bahawa, kita semua ni tidak mempunyai vitamin D yang cukup.Oleh itu, kedua-dua omega 3 fatty asid dan vitamin D ini adalah penting untuk kesihatan kita dimana lemak ikan adalah medium yang paling berkesan untuk vitamin D sebab lemak dia mudah terlarut.


Q: Adakah BiOmega ini bebas daripada heavy metals dan lain-lain contaminats?
A: BIOMEGA mengandungi lemak yang diperlukan yang diperoleh daripada lemak ikan tulen yang bermutu tinggi. Penulenan proses yang disebut sebagai high vacuum molecular distilltation inilah yang membuang semua heavy metals, organic contamintats dan pesticides, dan yang paling best dia distilled 2 KALI untuk memperoleh ketulenan yang tinggi. BIOMEGA ini juga bebas asid trans-fatty.


Q: Kalau macam tu, apa sumber ikan yang digunakan dalam BiOmega nih?
A: Sumber dia dari deep-sea cold water (EE sejuknya) yang ada ikan salmon,tuna, herring,mackerel dan anchovies


Q: KanaK-kanak boleh makan ke?
A: Actually tak digalakkan untuk budak yang berumur 18 thn ke atas sebab keperluan nutrisi nih berbeza antara orang dewasa dan kanak2, tapi sebenarnya berguna untuk sesetengah kanak2 under certain circumtances, tapi selepas dapat recommendation dari physician atau health provider.Then capsules nih besar untuk ditelan..


Q:Bolehkan wanita mengandung mengambil BiOmega ni?
A: BOLEH!..malah sangat digalakkan sebab kajian menunjukkan keperluan fatty acids ni penting untuk perkembangan bayi tapi kebanyakkan wanita mengandung lack of this nutrition. So dalam tempoh mengandung tu, amalkanlah omega-2 fatty acid nih dalam makananan yer, penting tau utk perkembangan otak baby, penglihatan baby lebih2 lagi last trimester tu..


nak tau maklumat details ? Klik http://www.usana.com/




THis great product comes with 56 capsules/bottle (recommended to take 2 caps per day) for only RM105 !!!!!





8:41 PM

Essentials winning Best Brands advance nutritionaL prOducts !!!


10:49 PM

:: Let's have NutrimeaL !!






GLYSEMIC INDEX: 25 (low) + 15G PROTEIN + 8G FIBER


Switching to eating mainly low GI carbs that slowly trickle glucose into your blood stream keeps your energy levels balanced and means you will feel fuller for longer between meals.



Benefit From LOW Glysemic Index (GI)


*Low GI diets help people lose and control weight

*Low GI diets increase the body’s sensitivity to insulin

*Low GI carbs improve diabetes control

*Low GI carbs reduce the risk of heart disease

*Low GI carbs reduce blood cholesterol levels

*Low GI carbs can help you manage the symptoms of PCOS

*Low GI carbs reduce hunger and keep you fuller for longer

*Low GI carbs prolong physical endurance

*High GI carbs help re-fuel carbohydrate store after exercise
Flavours available : yuMMy chocolate , yumMY vaniLLa and yuMMy sTrawberRy
All this for only RM128 !!! GRAB noWW

8:40 AM

::Usana House of Nutrition


Usana Range of Products


Why Usana Essentials?

1. provide a broad range of essential vitamins, minerals, antioxidants, and other micro nutrients to maintain long-term health and well-being.
2. increase the immunizations cells
3. lower the cholesterol
4. balance the blood pressure
5. control the content of sugar in the body
6. reduce the risk of cancer, strok and heart attack7. remove toxic
8. good for those who has asthma
9. fix the damage cell


It's combination of 2 great products which packaged as one which are:

  • AO PRO, a comprehensive formula of vitamins, antioxidants, and other important nutrients that every adult needs every day for efficient cellular metabolism and to counteract the damaging effects of free radicals.
  • CHELATED MINERAL, a full-spectrum blend of essential minerals and trace elements in a balanced, highly bioavailable formulation. When taken together with AO PRO, these supplements complete the nutritional foundation for every adult.

This great product for only RM195 (PROMOTION PRICE ) with 84 tablets/bottle


:: We also need an Optimizers !!

Proflavanol
It's an extensive nutritional products that will complete your nutritional program. Just in 2 steps, your body will have the most complete nutrional needs. Provides an antioxidant formula based on a synergistic combination of grape seed bioflavonoids and Poly C

1. help to reduce hair falls
2. nourish the uterus, able to heals uterus tumors
3. fixing the damage cells
4. neuralizing free radicals
5. good for skin supplement ( to prevent pigmentation and pimples)
6. strengthen your heart

* Note: not suitable for pregnant women


This great product for only RM130 (PROMOTION PRICE ) with 90 tablets/bottle

BiOmega
Containing EPA and DHA to support health, promote optimal growth and development

1. reduce the tendon strength
2. good for skin supplement
3. anti flamation
4. lower the risk of having strok
5. increase the good fat (HDL) and reduce the bad fat (LDL)
6. smoothen the blood circulation
7. contains EPA and DHA which is good for memory
8. suitable for pregant women and nursing mama
9. reduce stress

This great product for only RM90 (PROMOTION PRICE ) with 120 tablets/bottle



PoLyC
1. Build immune to disease
2. Antioxidant (important in the waterlogged body,
plasma and help cells that have been damaged as a result of free radicals)
3. Formation of collagen (cartilage, muscle & refine skin)
4. important for wound healing
5. improving delivery of calcium and serum

*Note: can be used by patients because gastric PolyC present in minerals form askorbat



Active Calcium Plus

1. Strengthens bones and teeth
2. Helps relieve pain nerves
3. Magnesium as amino acids and carbohydrate metabolism
4. Reduce the problem bellow
5.Enzyme catalyst
6.Help activate problem with coral calcium saturated (stones) and release it through the excretory system

** Not just calcium but also provide increased capacity for calcium absorption cell (vitamin D3).

This great product for only RM87 (PROMOTION PRICE ) with 112 tablets/bottle


Visionex
1. A formulation to help maintain good health
2. Contains lutein, an antioxidant that appears to reduce harmful free radicals in various parts of the body
3. Mineral called Lutein Anti-oxidants can lead to blood vessels in the most delicate organs of the human eye








This great product for only RM135 (PROMOTION PRICE ) with 56 tablets/bottle

Procasa II

1. Help to relieve the gout problem
2.Helps to reduce problems associated with JOINT (synovial fluid form) eg osteoarthritis

*Note: recommended to take with active calcium plus


This great product for only RM90 (PROMOTION PRICE ) with 84 tablets/bottle


Coiquinone

1. Blood circulation
2. Help slowing down the menopous process
3.Good for intercourse
4.Reduce the risk of having cronic cancer
5.Maintaining a healthy heart, blood pressure and the level of good cholesterol
6.Coenzyme Q10 provides 10 times more to the heart
7.Coenzyme Q10 is an important energy provider to the heart.

** Consumer aged 40 and above are encouraged to take coquinone because the decreasing production of Coenzyme Q10 in the body



























































6:33 PM

:: Besar Punya Plan for 2010

:: This blog is dedicated to everyone who's concern about their health, their lives and their wealth..Feel free to drop by and thAnks a Lot for supporting uSWelcome to your truly ultimate health bloG




:: Blog ni aku kira untuk mereka yang utamakan kesihatan. aku gilakan supplemen sebab aku tau tabiat makan aku kureng skit. thn nih aku nak plan besar punya. hopefully aku dapat share everything ngan korang tak kiralah dalam full time job aku, as a freelance or as a best supplement distributor through mesia..

aDios amiGOs